Onze tarieven
Mondhygiënistenpraktijk Ede

Onze tarieven

Wij streven ernaar om onze tarieven transparant en begrijpelijk te maken, zodat je volledig op de hoogte bent van de kosten wanneer je een afspraak maakt bij onze praktijk. Mocht je meer informatie willen over onze prijzen of heb je vragen hierover, neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden, zodat je met vertrouwen naar je afspraak kunt komen.

Tarieven
Mondhygiënistenpraktijk Ede

Onze praktijk

Bij Mondhygiënistenpraktijk Ede hechten we veel waarde aan kwaliteit, klanttevredenheid en jouw comfort. We maken gebruik van geavanceerde apparatuur om ervoor te zorgen dat jouw behandeling zo comfortabel mogelijk verloopt. Door voortdurende bijscholing en training blijven we up-to-date met de nieuwste kennis en ontwikkelingen in ons vakgebied. Op deze manier kunnen we samenwerken om jouw gezonde en stralende glimlach te bereiken op een professionele en plezierige manier.

Onze praktijk
Onze praktijk

Veelgestelde vragen

Nee, je kunt gewoon contact met ons opnemen voor een afspraak. Mocht je doorverwezen zijn door een tandarts dan is het goed de doorverwijzing mee te nemen en eventuele informatie zoals röntgenfoto’s.

Regelmatig poetsen, flossen en mondspoelen helpen tandvleesproblemen te voorkomen. Een gezond dieet en het vermijden van roken dragen ook bij aan het behoud van gezond tandvlees.

Nee voor orthodontie is het verstandig contact op te nemen met een orthodontist of tandartsenpraktijk.

Dit hangt af van je individuele mondgezondheid, maar over het algemeen wordt aanbevolen om elke 6 maanden een afspraak te maken voor een controle en reiniging.

Mondhygienistenpraktijk Ede
Mondgezondheid

Mondhygiënistenpraktijk Ede

Bij Mondhygiënistenpraktijk Ede streven we naar een gezonde mond én een gezond gebit. Onze toegewijde team zet zich in om jouw mondgezondheid te verbeteren op een comfortabele en professionele manier.

Gratis consult? Klik hier

Niks missen?

Gratis consult? Klik hier voor onze nieuwsbrief.