Mondhygiënistenpraktijk Ede

Tandsteen verwijderen

Het is belangrijk om tandsteen te laten verwijderen door een ervaren mondhygiënist, anders kan het leiden tot tandvleesproblemen. Wil je jouw tandsteen laten verwijderen? Neem dan gerust contact met ons op.

Tandsteen verwijderen
Tandsteen verwijderen
Tandsteen verwijderen

Tandsteen laten behandelen

Tandsteen is een harde verkalkte aanslag op tanden en kiezen en ontstaat wanneer tandplak mineraliseert door de inwerking van speeksel. De mondhygiënist verwijdert zorgvuldig tandsteen, tandplaque en aanslag tijdens een professionele gebitsreiniging, gericht op het herstellen van ontstoken weefsels. Hierbij wordt gebruik gemaakt van handinstrumenten en mogelijk elektrische of lucht aangedreven apparatuur. Na volledige verwijdering van tandsteen, plaque en aanslag, volgt het polijsten van tanden en kiezen voor een fris en schoon gevoel. Maak nu een afspraak bij Mondhygiënistenpraktijk Ede!

Gratis consult? Klik hier
Mondhygienistenpraktijk Ede
Mondgezondheid

Mondhygiënistenpraktijk Ede

Bij Mondhygiënistenpraktijk Ede streven we naar een gezonde mond én een gezond gebit. Onze toegewijde team zet zich in om jouw mondgezondheid te verbeteren op een comfortabele en professionele manier.

Gratis consult? Klik hier

Niks missen?

Gratis consult? Klik hier voor onze nieuwsbrief.