Mondhygiënistenpraktijk Ede

Eerste bezoek

Bij je eerste consult, de intake, maken we graag kennis en horen we jouw wensen en eventuele klachten. Je krijgt een vragenlijst over jouw algemene gezondheid en we bespreken deze wanneer nodig mondeling. Beschik je over röntgenfoto’s van je tandarts of vorige mondhygiënist? Dan kun je deze meenemen of naar ons laten opsturen.

Eerste bezoek
Behandeling slechte adem
Jouw wensen onze prioriteit

Behandelplan opstellen

Na onze kennismaking bekijkt de mondhygiënist de gezondheid van je gebit en tandvlees. Op basis hiervan wordt een behandelplan opgesteld, rekening houdend met jouw wensen en de mogelijkheden. De behandeling kan bestaan uit voorlichting over cariës en tandvleesaandoeningen, instructies over gebitsverzorging en het verwijderen van plaque, tandsteen en aanslag. Ook kan het nodig zijn gebit beschermende middelen zoals fluoride aan te brengen.

Neem contact op
Mondhygiënistenpraktijk Ede

Bij financiële uitdagingen

Als er financiële belemmeringen zijn voor een bepaald behandelplan, kunnen we het plan vaak in fasen uitvoeren. Samen met jou bespreken we hoe de verschillende behandelingen binnen je (verzekerings)budget passen. Ook is het mogelijk een (korte) afspraak te maken voor een gratis kennismakingsbezoek, bijvoorbeeld wanneer je twijfelt of je bij ons patiënt wilt worden. Geef dit even duidelijk aan bij het maken van de afspraak.

Neem contact op
Bij financiële uitdagingen
Eerste afspraak

Meenemen bij eerste consult

Bij je eerste bezoek aan Mondhygiënistenpraktijk Ede vragen wij je vriendelijk om je legitimatiebewijs en verzekeringspasje mee te nemen. Als je medicatie gebruikt, neem dan ook een overzicht van de namen en doseringen mee (op te vragen bij jouw apotheek).

Mondhygienistenpraktijk Ede
Mondgezondheid

Mondhygiënistenpraktijk Ede

Bij Mondhygiënistenpraktijk Ede streven we naar een gezonde mond én een gezond gebit. Onze toegewijde team zet zich in om jouw mondgezondheid te verbeteren op een comfortabele en professionele manier.

Gratis consult? Klik hier

Niks missen?

Gratis consult? Klik hier voor onze nieuwsbrief.