Mondhygiënistenpraktijk Ede

Over ons

Bij Mondhygiënistenpraktijk Ede vinden we kwaliteit, klantgerichtheid en comfort van groot belang. We maken gebruik van geavanceerde apparatuur om jouw behandeling zo comfortabel mogelijk te maken. Door voortdurende bijscholing en training blijven we op de hoogte van de meest recente kennis en ontwikkelingen in ons vakgebied. Op deze manier kunnen we samenwerken om uw gezonde en stralende glimlach te bereiken op een professionele en aangename manier.

Over ons
Nieuwste technieken
Deskundige mondhygiënisten

Ons team

Het team van Mondhygiënistenpraktijk Ede bestaat uit meerdere ervaren mondhygiënisten en assistentes, die zich gezamenlijk inzetten voor jouw mondgezondheid. Met hun expertise en toewijding staan zij klaar om je te voorzien van hoogwaardige zorg en ondersteuning. Of je nu een afspraak heeft voor een periodieke controle, een mondhygiënische behandeling of advies nodig hebt? Wij staan voor je klaar om je te helpen een gezonde en stralende glimlach te behouden.

Het team
Mondhygiënistenpraktijk Ede

Voorkomen is beter dan genezen!

Bij Mondhygiënistenpraktijk Ede geloven we in preventieve zorg voor jouw mondgezondheid. Regelmatige gebitsreiniging helpt tandplak en tandsteen te verwijderen, waardoor tandbederf en tandvleesaandoeningen worden voorkomen. We streven naar een comfortabele omgeving voor al onze patiënten, inclusief degenen met angst voor de mondhygiënist. We bieden ook reinigingsservices voor gebitsprotheses en begeleiden kinderen bij het ontwikkelen van goede mondverzorgingsgewoonten voor een gezonde glimlach op lange termijn. Wil je meer informatie?

Neem contact op
Ouderen en kinderen
Angstige mensen
  • Jona Koeiman - Mondhygienistenpraktijk Ede

Mondhygiëne is cruciaal voor een gezonde mond en algemeen welzijn. Wij helpen je hierbij graag.

Adviesgesprek

Wil je graag een adviesgesprek? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag.

Adviesgesprek

Tarieven

Ben je benieuwd naar onze tarieven? Neem dan even een kijkje op onze tarievenpagina.

Tarieven
Aparatuur
Een gezonde mond

Waarom naar een mondhygiënist?

Mondhygiëne is cruciaal voor een gezonde mond en algemeen welzijn, omdat het tandbederf, tandvleesaandoeningen en andere gezondheidsproblemen kan voorkomen. Het regelmatig bezoeken van een mondhygiënist is essentieel vanwege hun vermogen om diepgaande reinigingen uit te voeren, preventieve zorgadviezen te geven, vroege problemen te detecteren en individueel advies te verstrekken. Dit draagt allemaal bij aan het behoud van een stralend en gezond gebit op de lange termijn. Je interesse gewekt?

Gratis consult? Klik hier

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van je individuele mondgezondheid, maar over het algemeen wordt aanbevolen om elke 6 maanden een afspraak te maken voor een controle en reiniging.

Regelmatig poetsen, flossen en mondspoelen helpen tandvleesproblemen te voorkomen. Een gezond dieet en het vermijden van roken dragen ook bij aan het behoud van gezond tandvlees.

Teken van tandvleesontsteking zijn onder andere roodheid, zwelling, bloedingen tijdens het poetsen of flossen, en terugtrekkend tandvlees.

Nee, je kunt gewoon contact met ons opnemen voor een afspraak. Mocht je doorverwezen zijn door een tandarts dan is het goed de doorverwijzing mee te nemen en eventuele informatie zoals röntgenfoto’s.

Mondhygienistenpraktijk Ede
Mondgezondheid

Mondhygiënistenpraktijk Ede

Bij Mondhygiënistenpraktijk Ede streven we naar een gezonde mond én een gezond gebit. Onze toegewijde team zet zich in om jouw mondgezondheid te verbeteren op een comfortabele en professionele manier.

Gratis consult? Klik hier

Niks missen?

Gratis consult? Klik hier voor onze nieuwsbrief.