Mondhygiënistenpraktijk Ede

Klachtenregeling

Bij Mondhygiënistenpraktijk Ede streven we naar topkwaliteit in zorg. Toch kan het gebeuren dat je niet tevreden bent of klachten hebt. We hebben een klachtenregeling, zodat jouw zorgen serieus genomen en goed behandeld worden. Bespreek ze gerust met je mondhygiënist. We zijn er om naar je te luisteren en samen een oplossing te vinden.

Klachtenregeling
Jouw klacht onze zorg
Mondhygiënistenpraktijk Ede

Jouw klacht onze zorg

Kom je er samen niet uit, dan kun je contact opnemen met de klachtencoördinator van onze praktijk. Deze zal samen met jou proberen om een passende oplossing te vinden. Mocht dit niet lukken, dan kun je je klacht voorleggen aan een onafhankelijke geschilleninstantie waarmee Mondhygiënistenpraktijk Ede verbonden is. We willen ervoor zorgen dat klachten zorgvuldig en transparant worden afgehandeld, zodat we jouw tevredenheid en vertrouwen in onze zorg kunnen waarborgen.

Neem contact op
Mondhygienistenpraktijk Ede
Mondgezondheid

Mondhygiënistenpraktijk Ede

Bij Mondhygiënistenpraktijk Ede streven we naar een gezonde mond én een gezond gebit. Onze toegewijde team zet zich in om jouw mondgezondheid te verbeteren op een comfortabele en professionele manier.

Gratis consult? Klik hier

Niks missen?

Gratis consult? Klik hier voor onze nieuwsbrief.