Mondhygiënistenpraktijk Ede

De praktijk

Welkom bij Mondhygiënistenpraktijk Ede! Onze praktijk, gelegen aan de Buurtscheuterlaan 52, staat voor jou klaar met een team van zes ervaren mondhygiënisten. Wij hebben nog plek voor nieuwe cliënten, maak gerust een afspraak.

De praktijk
Onze praktijk
Mondhygiënistenpraktijk Ede

Bezoek onze praktijk

Je hebt geen verwijzing nodig van je tandarts of huisarts om onze mondhygiënistenpraktijk te bezoeken. Als je bent doorverwezen door je tandarts, stemmen we jouw behandeling samen af. We hebben veel ervaring in het begeleiden van mensen met angst voor de mondhygiënist en staan ook klaar om kinderen te helpen hun mondhygiëne op een leuke manier te verbeteren. Aarzel niet om al je vragen en wensen met ons te delen; wij zijn er om jou te helpen op weg naar een gezonde mond.

Maak een afspraak
Mondhygiënistenpraktijk Ede

Het team

Jona Koeiman - Mondhygienistenpraktijk Ede

Jona Koeiman

Eigenaar

Mieke Thijssen

Mondhygiënist

Edith de Gier-Koops

Mondhygiënist

Janneke Boeijen

Mondhygiënist

Süreyya Zürri

Mondhygiënist

Lineke Koster

Mondhygiënist

Yvonne Boone

Assistente

Monique Smelt

Assistente

Een gezonde mond

Onze behandelingen

In onze praktijk richten wij ons op diverse mondgezondheidsaspecten, waaronder de behandeling van parodontitis en gingivitis, het verwijderen van tandsteen, aanpak van teruggetrokken en ontstoken tandvlees, behandeling van gevoelige tanden, aanpak van een droge mond en slechte adem. Daarnaast bieden we zorg voor afwijkingen in de mond en verstrekken we preventieve voorlichting. Jouw mondgezondheid is onze prioriteit: Laten we samen streven naar die stralende glimlach!

Maak een afspraak
Onze behandelingen
Mondhygienistenpraktijk Ede
Mondgezondheid

Mondhygiënistenpraktijk Ede

Bij Mondhygiënistenpraktijk Ede streven we naar een gezonde mond én een gezond gebit. Onze toegewijde team zet zich in om jouw mondgezondheid te verbeteren op een comfortabele en professionele manier.

Gratis consult? Klik hier

Niks missen?

Gratis consult? Klik hier voor onze nieuwsbrief.