Onze behandelingen
Mondhygiënistenpraktijk Ede

Onze behandelingen

Onze ervaren mondhygiënisten zijn gespecialiseerd in de behandeling van aandoeningen zoals gingivitis en parodontitis, het verwijderen van tandsteen, het aanpakken van teruggetrokken of ontstoken tandvlees, het verlichten van gevoelige tanden, het behandelen van een droge mond, en het oplossen van problemen zoals slechte adem. Meer weten over onze tarieven?

Tarieven
Een gezonde mond

Vraag gerust advies

Ervaar jij klachten of wil je graag advies van een deskundige mondhygiënist? Je bent van harte welkom bij Mondhygiënistenpraktijk Ede. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak en ontdek hoe we jouw mondgezondheid kunnen optimaliseren. Wij staan klaar om je te helpen bij het bereiken en behouden van een gezonde mond!

Neem contact op
Een gezonde mond

Veelgestelde vragen

Nee, je kunt gewoon contact met ons opnemen voor een afspraak. Mocht je doorverwezen zijn door een tandarts dan is het goed de doorverwijzing mee te nemen en eventuele informatie zoals röntgenfoto’s.

Dit hangt af van je individuele mondgezondheid, maar over het algemeen wordt aanbevolen om elke 6 maanden een afspraak te maken voor een controle en reiniging.

Regelmatig poetsen, flossen en mondspoelen helpen tandvleesproblemen te voorkomen. Een gezond dieet en het vermijden van roken dragen ook bij aan het behoud van gezond tandvlees.

Teken van tandvleesontsteking zijn onder andere roodheid, zwelling, bloedingen tijdens het poetsen of flossen, en terugtrekkend tandvlees.

Mondhygienistenpraktijk Ede
Mondgezondheid

Mondhygiënistenpraktijk Ede

Bij Mondhygiënistenpraktijk Ede streven we naar een gezonde mond én een gezond gebit. Onze toegewijde team zet zich in om jouw mondgezondheid te verbeteren op een comfortabele en professionele manier.

Gratis consult? Klik hier

Niks missen?

Gratis consult? Klik hier voor onze nieuwsbrief.